Hubungi kami
 
Pentingkan Masa, Maju Bersama
Tonton Video
Demo Langsung
Masa, Kehadiran & Penjadualan
TimeTec TA Mengukuhkan Pengurusan Kakitangan dengan Teknologi Awam

TimeTec TA ialah penyelesaian berasaskan teknologi awan yang membawa pengurusan kakitangan ke satu tahap yang lebih baik. Data kini disimpan dengan selamat di web yang membolehkan anda memerhatikan prestasi kakitangan anda dari mana jua, pada bila-bila masa. Anda hanya memerlukan sambungan Internet untuk log masuk dan dapatkan akses kepada ciri-ciri yang menangani isu-isu tenaga kerja seperti pemantauan, pengesanan kehadiran kakitangan serta lokasi di mana mereka berada. Anda juga boleh mengolah dan mengurus penjadualan kakitangan yang berkesan dengan menggunakan pelbagai templat penjadualan, serta menghasilkan laporan secara automatik.

Untuk produktiviti yang lebih baik, memuat turun aplikasi mudah alih di telefon pintar dan tablet untuk membolehkan majikan dan kakitangan mengakses ciri TimeTec TA. Aplikasi TimeTec TA di telefon pintar membolehkan pekerja melapor kehadiran mereka, menyemak data masa kehadiran serta akses kepada data-data kehadiran mereka yang lama. Pengurusan kakitangan boleh menjadi sukar walaupun melibatkan syarikat kecil dengan jumlah kakitangan yang sedikit terutama jika syarikatmempunyai pekerja yang mempunyai masalah disiplin.

TimeTec TA adalah langkah pencegahan untuk masalah kelewatan, ketidakhadiran, dan pelbagai lagi sikap kaunter produktif kakitangan yang boleh diuruskan oleh Sistem Kehadiran Kakitangan automatik, menjadikannya mudah bagi syarikat untuk menilai prestasi setiap pekerja individu.


Profil TimeTec
Ciri-Ciri
Pengurusan Kehadiran
Memberi data kehadiran kakitangan yang lengkap dalam masa nyata.
Pengurusan Kakitangan
Menyimpan dan menguruskan profil kakitangan, maklumat login, hierarki, dan sebagainya.
Pengurusan Jadual Pekerja
Membenarkan syarikat untuk menetapkan jadual kerja dan jenis-jenis cuti.
Laporan & Gaji
Menawarkan 31 laporan yang telah dipra-konfigurasi dan membenarkan data untuk dieksport ke gaji
Integrasi Mudah
Memberikan fleksibiliti untuk mengeksport data kehadiran ke perisian pihak ketiga.
Aplikasi TimeTec TA
Menawarkan penyelesaian mudah alih untuk kakitangan melaporkan dan melihat data kehadiran mereka.
  Ketahui lebih lanjut..     |       PERCUMA PERCUMA SEKARANG!
KAMI BERTUTUR BAHASA ANDA
TimeTec boleh didapati dalam 20 bahasa, di web dan di aplikasi mudah alih
Bahasa Inggeris • Bahasa Sepanyol • Bahasa Indonesia • Bahasa Melayu • Bahasa Cina Tradisional • Bahasa Cina Sederhana • Bahasa Thai • Bahasa Arab • Bahasa Vietnam • Bahasa Jerman • Bahasa Portugis • Bahasa Hindi • Bahasa Jepun • Bahasa Turki dan banyak lagi ...
Beralih Ke Sistem Kedatangan Kakitangan Teknologi Awan Untuk Mengurus Kakitangan Dengan Cemerlang

 
Tugasan Saya, Teratur

Aplikasi mudah alih TimeTec TA mengesan dan menguruskan data kehadiran di telefon bimbit anda, begitu sesuai dengan gaya hidup masa kini.

Dapatkan Aplikasi TimeTec TA
4 Kaedah Waktu Kehadiran Mudah
Terminal Biometrik
Telefon bimbit
web Ronda
Sesuai untuk Pelbagai Industri
IT
Kedai Retail
Industri Perkhidmatan
Hotel
Perubatan
Pendidikan Tinggi
Pengilangan
Pembinaan
Restoran
Kesihatan
Alami versi TA TimeTec yang lengkap
\ n PERCUMA selama 7 hari!
Dari blog itu
TimeTec Biometrics Thermal Products

When Covid-19 hit, there are plenty of thermal face recognition products out there trying to grab the new opportunity in the new normal, especially when the normal businesses get hit hard. Almost all the similar products are from the country...

READ MORE
SMEs Digitalization Journey Needs to Start ASAP

Digitalization is a buzzword that's been on many initiatives by the government and government bodies of late. More and more businesses are exploring digitalization, but with all the hype, must the small and medium companies join the bandwagon and...

READ MORE
Testimoni
Pelanggan Kami
Lagi ...
Mengalami Kemudahan Pengurusan Cuti Pekerja
Selain masa dan penyelesaian kehadiran TimeTec TA, TimeTec juga menawarkan TimeTec Leave untuk cara moden untuk menguruskan cuti pekerja anda. Memohon, meluluskan, cuti pelan dan banyak lagi melalui aplikasi mudah alih TimeTec Leave. Hentikan membuang masa dengan cara manual dan mulakan penyelesaian cuti berasaskan awan anda sekarang dengan TimeTec Leave.
Dapatkan diskaun istimewa apabila anda melanggan kedua TimeTec TA dan TimeTec Leave
TimeTec Leave
Menjaga Pasukan Anda Bersama
Senaraikan profil pekerja anda dalam satu alat berasaskan awan, Profil TimeTec dan gunakan data yang sama dari Profil TimeTec merentas semua penyelesaian anda yang lain. Mula menyimpan butiran pekerja anda dalam Profil TimeTec sekarang.
Dapatkan Profil TimeTec secara PERCUMA apabila anda mendaftar dengan TimeTec TA
Profil TimeTec